News

Heisterkamp Team: Trailer Rental

Geplaatst: 30 July 2019

Heisterkamp Trailerrental is gespecialiseerd in de verhuur en lease van alle verschillende type trailers. Het bedrijf beschikt over een vloot van ca. 4.500 trailers en we hebben vestigingen en depots in meerdere landen. In deze landen hebben we verschillende trailers depots waar de trailers zijn op te halen voor zowel korte termijn huur (dag huur) als lange termijn huur (tot 108 maand). Voor elke transportaanvraag hebben wij voor onze klant de juiste trailer, van kasten tot chassis, van koelers tot schuifzeil trailers. Vanaf 36 maanden leveren wij de trailers exact volgens de gewenste specificaties van de klant en met de bedrukking/lay-out van de klant. Wij kunnen onze trailers aanbieden met verschillende services, zoals: onderhoud, banden, 24/7 pech onderweg service, GPS, verzekering, damage full-cover, tire full-cover etc.

Team Heisterkamp Trailer Rental
Teamfoto Trailer Rental Oldenzaal

Het team van Heisterkamp Trailerrental telt in totaal 16 medewerkers. Het team bestaat uit een operationele afdeling en een commerciële afdeling.

De operationele afdeling is dagelijks bezig met o.a. het inchecken van trailers, uitgeven en op huur zetten van trailers, externe depots controleren en de afhandeling van schades. Zowel de beoordeling van schades als de facturatie wordt gedaan door het operationele team. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het geweldig!

De commerciële afdeling is dagelijks bezig met het actief werven van nieuwe klanten en het bezoeken van bestaande klanten. De accountmanagers rijden door heel Europa om de klant zo goed mogelijk te voorzien van advies met betrekking tot trailerverhuur & lease opties. Het opbouwen van een langdurige relatie met de klant staat bij ons hoog in het vaandel. Het gaat bij ons namelijk niet om een eenmalige deal, maar vinden een langdurige samenwerking die voor beide partijen van toegevoegde waarde is belangrijker. Binnen het gehele team heerst er een zeer prettige werksfeer waar hard wordt gewerkt en waarbij successen worden gevierd.

Back to overview
Are you interested in one of our options?

Please feel free to contact us to discuss the options that suit your needs and organisation.