Heisterkamp Used Trucks

Used Trucks - Informatie

Heisterkamp Used Trucks is de ideale partner wanneer u op zoekt bent naar gebruikte vrachtwagens en trailers. Bij ons vindt u altijd een uitgebreid en gevarieerd aanbod gebruikte trucks en trailers. Deze tweedehands vrachtwagens en trailers variëren van jong tot oud. Onze uitgebreide voorraad wordt dagelijks aangevuld. Wanneer er een truck of trailer binnenkomt bij Heisterkamp Used Trucks doen we een voertuigcheck. Bij deze check worden alle vloeistoffen aangevuld, de lampen gecontroleerd en de vitale delen van de truck of trailer op werking gecheckt. Hierdoor weet je wat je koopt en kan de koper snel en veilig de weg op.

Reparaties kunnen snel door ons worden uitgevoerd dankzij onze eigen werkplaatsen.  
Over eventueel benodigde (export)papieren hoeft u zich geen zorgen te maken, deze verzorgen wij graag voor u. Evenals het verschepen van voertuigen of het transport van de trucks naar de klant.

Zoekt u een truck en staat deze er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Via ons wereldwijde klanten- en leveranciersnetwerk zijn wij altijd in staat om het door u gezochte voertuig voor u te vinden.