Heisterkamp Truck Rental

Truck rental - Leasevormen

Er zijn drie soorten leasevormen mogelijk bij Heisterkamp Truck Rental.:

  • Financial Lease
  • Operational Lease
  • Sale & Lease back 
     

Dankzij onze Truck Rental kunt u over materiaal beschikken dat u nodig heeft voor groei, vernieuwing of om de concurrentie aan te kunnen gaan. Welke leasevorm voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw situatie.

Financial Lease
Als u kiest voor Financial Lease activeert u de truck op uw balans en wordt u economisch eigenaar. U betaalt gedurende de looptijd van het contract een vaste maandelijkse termijn. Aan het einde van de contractperiode bent u door betaling van de laatste termijn ook juridisch eigenaar geworden. Neem voor meer informatie contact met ons op. 

Operational Lease
Bij Operational Lease komt de truck niet bij u op de balans, maar betaalt u voor het gebruik van de truck. Bij deze vorm wordt uw balans niet extra verruimd en blijven uw financiële ratio’s in tact. Aan het einde van de contractperiode levert u de truck weer in of u kunt er voor kiezen om de truck over te nemen. 

Sale & Lease back
Via 'Sale & Lease back' maakt u kapitaal vrij.  Bij Sale & Lease back bent u ook de leverancier van het materiaal. U verkoopt de aangeschafte bedrijfsmiddelen aan ons om ze direct weer terug te huren.