Heisterkamp Truck Rental

Truck Rental - Informatie

Diverse mogelijkheden
Heisterkamp Truck Rental heeft diverse mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor zowel een huur als een leaseconstructie. Een truck leasen of huren voor de langere termijn is extra gunstig. Naast onze bestaande vloot kunnen wij u ook volledig nieuwe trucks tegen een zeer aantrekkelijk tarief aanbieden. Wenst u de truck na afloop van het contract te kopen, of deze in te ruilen tegen een nieuw exemplaar? Ook dit is mogelijk bij Heisterkamp Truck Rental.

Maatwerk in eigen huisstijl
Een truck volledig in uw eigen huisstijl, maar profiteren van de voordelen van huur of lease? Bij Heisterkamp Truck Rental is het mogelijk uw eigen truck samen te stellen in uw eigen huisstijl en deze truck te huren of te leasen. Voor vragen en meer informatie neemt u even contact met ons op.

Uitgebreide service
De service die wij u kunnen bieden gaat verder dan alleen het verhuren van trucks. Zo is het ook mogelijk om  gebruik te maken van onze speciale bezorgservice. Heeft u trucks bij ons gehuurd? Wij kunnen u deze komen brengen en uiteraard ook weer ophalen. Heisterkamp Truck Rental kent ook een aantrekkelijke tankservice. Trucks die gehuurd zijn bij Heisterkamp Truck Rental kunnen worden afgetankt aan onze thuispomp in Oldenzaal. Zo profiteert u altijd van een lage dieselprijs. 
Stilstand tot een minimum beperken kan met onze gespecialiseerde Breakdown Service. Dit in combinatie met aantrekkelijke tarieven van onze werkplaatsen, kan u veel geld besparen. Deze unieke service is bij de huur van onze trekkers inbegrepen, maar kan ook voor uw eigen voertuigen worden ingezet. Neem voor meer informatie contact met ons op.