Heisterkamp Truck Rental

Truck rental - Huuropties

Het huren van trucks wordt de laatste jaren steeds populairder, dit is niet zo gek, het kan u namelijk veel geld besparen. Bij Heisterkamp Truck Rental heeft u twee huuropties. De huur voor de korte- en lange termijn. 

Huur voor korte termijn
Het huren van trucks voor de korte termijn is ideaal wanneer u bijvoorbeeld in bepaalde seizoenen een aantal extra trucks nodig heeft. Door voor een korte periode een huurcontract aan te gaan zit u niet vast aan langdurige financiële verplichtingen en u ook komt niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Huur voor lange termijn
Het gebruiksrecht van een truck is belangrijker geworden dan het bezit hiervan. Bij lange termijn huur vindt u de combinatie van een aantrekkelijke prijs en het uitsluiten van grote financiële risico’s. Grote reparaties, veroudering van de techniek en het material, schades, hoog brandstofverbruik, restwaardes en continue veranderingen in de Europese wetgeving zorgen ervoor dat het bezit van een eigen wagenpark steeds grotere risico’s voor de ondernemer met zich meebrengt. Wanneer u trucks voor een langere periode huurt, kunt u deze zelf samenstellen en in uw eigen huisstijl laten uitvoeren. 

Full Service verhuur
Heisterkamp Truck Rental staat voor full service verhuur.
 Bij onze verhuur kunnen wij u het volgende aanbieden:
- Materiaal
- Verzekering
- Belasting
- Obu
- Reparatie en onderhoud
- Banden
- Breakdown Service, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Heisterkamp Truck Rental. Wij maken graag een op maat gemaakte offerte voor u die is afgestemd op de wensen van u en uw onderneming.