Heisterkamp Truck Lease

Truck lease - Leasevormen

Bij Heisterkamp Truck Lease heeft u de keuze uit drie leasevormen: 

  • Financial Lease
  • Operational Lease
  • Sale & Lease back

Heisterkamp Truck Lease zorgt ervoor dat u kunt beschikken over materiaal om de concurrentie aan te kunnen gaan of om te kunnen groeien. Het hangt af van uw financiële situatie welke leasevorm het meest geschikt is voor u.

Financial Lease: De leasetermijn bij deze leasevorm bestaat alleen uit interest en afschrijving. Het materiaal is uw economisch eigendom. U betaalt een maandelijkse termijn bestaande uit rente en aflossing. Bij het betalen van de laatste termijn aan het einde van de contractperiode bent u dan ook automatisch eigenaar van de truck. 

Operational Lease: Niet investeren, maar toch gebruik maken van een bepaald bedrijfsmiddel? Heisterkamp blijft bij operational lease eigenaar van de auto. U profiteert van lage maandlasten en fiscaal wordt u ook als huurder gezien. Aan het eind van de contractperiode kunt u de truck kopen of deze inleveren bij Heisterkamp.

Sale & Lease back: Via 'Sale and lease back; maakt u kapitaal vrij. Bij deze variant van leasing bent u ook de leverancier van het materiaal. U verkoopt de aangeschafte bedrijfsmiddelen aan Heisterkamp om ze direct weer terug te huren.