Heisterkamp Trailer Rental

Trailer Rental - Huuropties

Financial Lease: De leasetermijn bij deze leasevorm bestaat alleen uit interest en afschrijving. De trailers die u least zijn uw economisch eigendom. U betaalt een maandelijkse termijn bestaande uit rente en aflossing. Bij het betalen van de laatste termijn aan het einde van de contractperiode bent u ook automatisch eigenaar van de trailers.

Operational Lease:
Niet investeren, maar toch gebruik maken van een bepaald bedrijfsmiddel? Bij operational lease blijft Heisterkamp eigenaar van de trailers die u least. U profiteert van lage maandlasten en fiscaal wordt u ook al huurder gezien. Aan het eind van de contractperiode heeft u de mogelijkheid om de trailers te kopen of om ze in te leveren bij Heisterkamp.

Sale & Lease back: Via ‘Sale and lease back’ maakt u kapitaal vrij. U kunt uw balans versterken, schulden afbouwen of investeren in de verdere ontwikkeling van uw kernactiviteiten. Bij deze variant van leasing bent u ook de leverancier van de trailers. U verkoopt de aangeschafte trailers aan Heisterkamp Trailer Rental om ze vervolgens weer terug te huren.