Heisterkamp Trailer Service

Trailer service - Onderhoud & reparatie

Heisterkamp beschikt over volledig uitgeruste werkplaatsen in Oldenzaal en Travemünde. Onze werkplaatsen zijn voorzien van een eigen spuitcabine en een schade / carrosserie afdeling.

Bij Heisterkamp trailerservice kunt u terecht voor zowel grote als kleine reparaties. Onze garages zijn voorzien van alle mogelijke apparatuur. Wij kunnen nagenoeg elk soort onderhoud of herstel voor u verrichten aan uw trailer of aanhanger. Heisterkamp Trailerservice is is servicepartner van diverse bekende trailermerken.

Onze eigen hydrauliekservice perst de slangen voor haar eigen werkplaats en voor klanten. Wij kunnen ook slangen repareren op locatie. Wij beperken deze service niet alleen tot de transportsector, maar ook andere klanten zijn welkom bij ons. 

Wij repareren merkonafhankelijk en laten u meeprofiteren van onze inkoopkanalen. We kunnen een overzichtelijke prijsopgave vooraf maken, maar wij kunnen u ook een reparatie- en onderhoudscontract aanbieden. Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.