Moving forward since 1919
Heisterkamp Transportation Solutions

Onze vacatures

Overstap van Carrierweb naar Customer Portal

Binnenkort nemen we afscheid van het vertrouwde Carrierweb en stappen we over naar ons nieuwe Customer Portal. De reden voor lancering van deze Customer Portal is dat we overgaan naar een nieuw type boordcomputer. Onze auto’s zullen naar verwachting in de laatste twee weken van 2017 worden omgebouwd. Vanaf dat moment zijn de trucks niet meer zichtbaar in Carrierweb. 

Op dit moment loopt er een test waarbij wij c.a. veertig auto’s reeds hebben uitgerust met de nieuwe boordcomputer. Het kan voorkomen dat één of meer van deze auto’s voor jullie worden ingezet. In dat geval zal de betreffende auto enkel zichtbaar zijn in de Customer Portal. De auto’s met de oude boordcomputer zijn ook gewoon zichtbaar in de Customer Portal. U zou er dus voor kunnen kiezen om nu al over te stappen op het gebruik van de nieuwe Customer Portal. Uw Heisterkamp contactpersoon zal u informeren wanneer er een truck wordt ingezet met het nieuwe type boord computer.

Mocht u een actieve klant bij ons zijn, dan heeft u onlangs een mail van ons gekregen met alle informatie en een korte handleiding van het nieuwe systeem. Heeft u deze informatie niet ontvangen of heeft u toch nog vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Het nieuwe Customer Portal vindt u hier: https://customerportal.heisterkamp.eu/