Moving forward since 1919
Heisterkamp Transportation Solutions

Onze vacatures

Heisterkamp Team: Truckservice

Maak kennis met onze collega’s van Heisterkamp Truckservice. De garages van Truckservice zijn de plekken waar onderhoud, keuringen en opbouwprojecten worden uitgevoerd door een enthousiast team. Dit prachtige team, bestaande uit monteurs en kantoormedewerkers, lichten we deze week uit. Lees, kijk en geniet.

 

“Bij Truckservice hebben we een leuk, gezellig en jong team van zo’n 25 collega’s. Onze garage vind je op de Hanzepoort 7 in Oldenzaal, maar sinds begin 2018 hebben we ook een extra vestiging op de Hanzepoort 24. Hier doen we de opbouw van nieuwe trucks.


Een groot deel van de opbouw is voor onze eigen vloot. Hiervoor bouwen we ruim 300 trucks per jaar op. Voor Heisterkamp Fleet Rental bouwen we daarnaast ruim 150 trucks per jaar op. Dit zijn veelal grote en bijzondere projecten. We installeren bijvoorbeeld extra verlichting, hydraulieksystemen, magnetrons en omvormers. Daarnaast regelen we de reclame en belettering en doen we in onze Spuiterij allerlei spuitwerkzaamheden om de auto volledig in de huisstijl van de klant af te leveren.

 
 

Dan hebben we nog onze servicewerkplaats op de Hanzepoort 7, waar we alle voorkomende werkzaamheden verrichten, zoals alle keuringen. We doen APK-keuringen (>3500 KG), tacho ijkingen, kraankeuringen, veiligheidskeuringen van terminaltrekkers, etc. Daarnaast verzorgen wij alle onderhoudswerkzaamheden aan de trucks, zoals motorrevisies, versnellingsbakrevisies, aircoservice, etc. Eigenlijk zeggen we altijd dat we alle kunnen en dat kunnen we! Naast trucks verrichten we zelfs alle voorkomende werkzaamheden aan bussen, touringcars en kranen.


Het leuke aan ons werk is dat er nooit een dag hetzelfde is. We hebben een zeer gevarieerd klantenbestand met allerlei soorten en maten voertuigen. Elke dag is een verrassing. Je kunt ’s ochtends beginnen met een onderhoudsbeurtje, maar later op de dag ben je ergens onderweg een vrachtwagen aan het herstellen die gestrand is. De volgende dag werk je weer aan een grote opbouw van een nieuwe truck.

 

Ook niet onbelangrijk is dat we meerdere keren per jaar een gezellig feestje hebben waar de nodige natjes en droogjes genuttigd worden en waar het vaak tot in de late uurtjes doorgaat. Kortom: we hebben een gezellig, dynamisch team die ervoor gaat en die voor elkaar klaarstaat."