Moving forward since 1919
Heisterkamp Transportation Solutions

Onze vacatures

Heisterkamp Team: Sales

Naast onze chauffeurs zijn wij het gezicht van Heisterkamp naar de buitenwereld toe. Onze primaire uitdaging is het werven van klanten en het onderhouden en uitbouwen van klantrelaties. Dit betekent dat wij regelmatig op pad zijn in binnen- en buitenland en het voorrecht hebben aan tafel te mogen zitten bij onze (potentiële) relaties.

De Heisterkamp Groep biedt een uitgebreid palet aan dienstverlening en het is een genoegen om dit te mogen presenteren.Ons vak is uitdagend, afwisselend en veelzijdig. Iedere klant is anders. Iedere dag is anders. We hebben Europa ingedeeld in rayons zodat een ieder zijn eigen werkterrein heeft. Zo kun je veel efficiënter werken en een betere band opbouwen met de klanten in jouw gebied.

Wij proberen zo goed mogelijk in te spelen op de wensen en eisen van de klant, maar ook op de (toekomstige) marktontwikkelingen. Op basis van input van de klant en onze bevindingen werken wij een voorstel uit en nemen dit in detail door met de belanghebbenden. Het bijschaven en de verdere finetuning vindt plaats in samenspraak met de klant. En als het goed is bereiken we uiteindelijk het punt dat we een deal hebben met elkaar, die vastgelegd wordt in een overeenkomst.

Veelal wordt er een account team samengesteld, dat geïnformeerd wordt over alle ins & outs van de gemaakte afspraken. Tevredenheid wordt sterk bepaald door de verwachting van de klant. Daarom staan klanttevredenheid en klantverwachtingen bij ons centraal! Als het allemaal naar behoren verloopt en functioneert, streven we naar een verdere optimalisatie en mogelijke uitbreiding van de samenwerking.  

Je moet alert zijn en je voelsprieten altijd uit hebben staan. Je probeert onze dienstverlening zo goed mogelijk af te stemmen op het wensenpatroon van de klant. Dus inlevingsvermogen is een absolute must. Uiteraard altijd op basis van de gemaakte afspraken alsmede de mogelijkheden die wij bieden. Onze doelgroep weet ons veelal direct te vinden. Zodoende ontvangen we zeer regelmatig interessante aanvragen of worden we uitgenodigd mee te doen aan tenders of projecten.

  

Daarnaast presenteren wij onze onderneming op vakbeurzen binnen Europa. Binnenkort (4-7 juni 2019) staan we bijvoorbeeld op de Transport & Logistiek Beurs te München – Hall B4, stand nr. 331. Daar hopen we weer veel bestaande en nieuwe relaties te mogen verwelkomen met ons team.

Dus wellicht tot in München !