Flexible, Reliable, Innovative
Heisterkamp Transportation Solutions

Onze vacatures

Copyright / Disclaimer

Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op alle door Heisterkamp Transportation Solutions geëxploiteerde websites, waaronder in ieder geval is inbegrepen: www.heisterkamp.nl, www.werkenbijheisterkamp.eu en www.heisterkamp-equipment.com, hierna aangeduid als ‘website’.

De op de website getoonde informatie wordt door Heisterkamp zorgvuldig samengesteld. Ondanks de constante zorg en aandacht staat Heisterkamp niet in voor de juistheid en volledigheid van de op haar website aangeboden informatie en documenten. In geen geval is Heisterkamp aansprakelijk voor schade, in welke vorm dan ook, die direct of indirect het gevolg is van of verband houdt met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie of documenten. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

Copyright

Alle op deze website voorkomende afbeeldingen/merknamen van Heisterkamp zijn auteursrechtelijk en merkrechtelijk beschermd. Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op andere sites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook en/of commercieel gebruik van deze informatie is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Heisterkamp.

© 2015 Heisterkamp Groep. Alle rechten voorbehouden.